SKV Oostakker - Mutualiteiten


De meeste ziekenfondsen ondersteunen actief sportende jongeren. Zo kunnen ouders rekenen op een geldelijke tussenkomst in het inschrijvingsgeld van een sportclub.

Raadpleeg hiervoor uw ziekenfonds voor meer informatie. Hieronder vindt u de hyperlinks van de meest courante ziekenfondsen waar u de nodige formulieren kan downloaden.

Klik in onderstaande lijst op jouw ziekenfonds en print het geschikte formulier. Vul de nodige gegevens in en breng op de voorziene plaats het noodzakelijke klevertje aan. Laat het formulier verder invullen en ondertekenen door de Gerechtigde Correspondent van SKVO. Bezorg nadien het formulier aan je ziekenfonds. Deze zullen je nadien de tegemoetkoming storten volgens de gebruikelijke weg.

Christelijke Mutualiteiten

Liberale Mutualiteiten

Onafhankelijk Ziekenfonds

Partena

Socialistische Mutualiteiten

Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

Bond Moyson


AANDACHT: Alle SKVO-leden welke de complete betaling van hun inschrijvingsgeld uitgevoerd hebben, krijgen automatisch een betalingsattest via mail doorgestuurd. Dit PDF-document kan afgedrukt worden, met een klever voorzien worden en onmiddellijk aan het ziekenfonds verzonden worden. Dit officieel document kan dus zo'n formulier vervangen.