SKV Oostakker - Wedstrijdterreinen


SKV Oostakker speelt zijn competitiewedstrijden op twee verschillende locaties. Gelieve hiermee rekening te houden. De A-ploeg speelt zijn competitiewedstrijden in het PGB-stadion in de Eikstraat en de wedstrijden van de andere Senioren- en jeugdploegen worden gespeeld op de terreinen gelegen aan de EDUGO scholengroep / EDUGO Arena in de Sint-Jozefstraat 13 te Oostakker.

De terreinen liggen op zo'n kilometer van elkaar, zijn makkelijk bereikbaar en zijn beiden voorzien van een ruime parking. Klik op deze routeplanner van De Lijn om met het openbaar vervoer tot aan het SKVO Oefen- en Jeugdcomplex te komen. Gebruik de onderstaande plannetjes om een routebeschrijving via Google Maps aan te maken.


   Terreinen SKVO :Jeugd & Reserven & Zondagsreserven
Locatie :Sint-Jozefstraat 13
9041 Oostakker
Telefoon: 09/251 55 45
Specificaties :Verschillende wedstrijdvelden beschikbaar op gras. Gelieve te parkeren op de ruime parking van de EDUGO Arena. We verzoeken iedereen om NIET voor de ingang van S.K.V. Oostakker de wagen te stationeren. Ook niet om iemand af te zetten of op te halen. Wij houden het graag voor iedereen veilig: voor elk kind, bezoekers, leden en supporters!
Plan :


Grotere kaart weergevenTerrein A-ploeg :PGB Stadion - AA Gent - Racing Gent - SKV Oostakker
Locatie :Eikstraat 85 A
9041 Oostakker
Telefoon: 09/230 24 44
Specificaties :Nieuw aangelegd (2016) voetbalterrein met kunstgras - aangepast schoeisel voor kunstgras is noodzakelijk, metalen noppen zijn totaal niet toegelaten! Tevens is roken en het gebruik van kauwgom absoluut verboden op het grasveld.
Plan :


Grotere kaart weergeven

Laatste SKVO nieuwsberichten

Initiatie G-voetbal
Tranen van droefheid
Spelersvoorstelling seizoen 2018-2019
Ook zij bouwen mee aan de toekomst
Infrastructuurwerken - aanvang/hulp gevraagd

Belangrijke info

Wegbeschrijvingen naar onze terreinen
Activiteiten van onze club
Onze jeugd pagina's
Afgelastingen competitie KBVB
Onze sponsors 2018-2019

Contacteer ons

SKVO contactformulier

SKV Oostakker
Sint-Jozefstraat 13
9041 Oostakker

Website powered by Rack66
© SKV Oostakker 2010-2018