SKV Oostakker - Clubcard
CLUBKAART BESTELLEN


REGISTREREN

  • Registreren is niet verplicht maar sterk aangeraden. Enkel indien jullie kaart geregistreerd is, kunnen we bij verlies of diefstal het saldo van jouw kaart op een nieuwe kaart zetten.
  • Registreren kan via de KNIP app (iOS) of (Android) op jouw smartphone of via de website www.mijnkniponline.nl op jouw computer


GELD OPLADEN

  • Jullie kunnen geld opladen via volgende mogelijkheden:


VARIA

  • Een clubcard kost je niets, we vragen enkel een waarborg van 2 euro. Deze wordt automatisch verekend bij het eerste keer geld opladen op jouw kaart.
  • Elke betaling in onze kantine met een clubcard geniet van 5% korting. Betalen via bancontact en cash is nog mogelijk maar geniet dus niet van deze korting.
  • Vanaf midden september zal het tijdens de week (niet wedstrijddagen) enkel mogelijk zijn te betalen met de clubcard of met banccontact.
  • Bij verlies of diefstal kan het saldo van jouw kaart overgezet worden op een nieuwe kaart. Je betaalt enkel de 2 euro waarborg voor de nieuwe kaart. (registratie verplicht!)
  • Het is mogelijk om meerdere kaarten te linken aan één SKVO rekening (saldo). Bijvoorbeeld 2 kaarten, één voor de speler en één voor de ouders. En deze kaarten betalen dan met dezelfde rekening. Geld opladen met de ene kaart en dit is dan ook beschikbaar op de andere kaart. Wensen jullie deze werkwijze, mail dan naar jeroen.sobrie@telenet.be met daarin vermelding van de kaartnummers.


Vragen of opmerkingen via info@skvo.be of jeroen.sobrie@telenet.be.


Laatste SKVO nieuwsberichten

Jeugd- en amateurcompetities definitief stopgezet
Afgelasting SKVO tornooi 2020
Uitstel van competitie & paastornooien
Algemene afgelasting wedstrijden en trainingen t/m. 3 april
Uitstel eetfestijn van 28/03/2020

Belangrijke info

Wegbeschrijvingen naar onze terreinen
Activiteiten van onze club
Onze jeugd pagina's
Afgelastingen competitie KBVB
Onze sponsors 2019-2020
Privacy & gegevensbescherming

Contacteer ons

SKVO contactformulier

SKV Oostakker
Sint-Jozefstraat 13
9041 Oostakker

Website powered by Rack66
© SKV Oostakker 2010-2020